Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Pre-Marriage Course is een weekend voor koppels die op een leuke en inhoudelijke manier willen investeren om straks volmondig: Yes I do! te kunnen zeggen voor een huwelijk dat een leven lang duurt.

In het huwelijk komen twee heel verschillende mensen bij elkaar. Samen kom je uit een andere achtergrond met allebei je eigen gewoonten en ideeën. Tijdens dit weekend krijg je meer inzicht in de verschillen en overeenkomsten van jou en je partner. Je leert o.a. over onderwerpen als communicatie en omgaan met conflicten. Diverse onderwerpen worden kort ingeleid, waarna je als stel tijd krijgt samen hierover in gesprek gaan met vragen die je van de leiding meekrijgt. De gesprekken vinden plaats onder het genot van een goed verzorgde lunchen, koffiemomenten en diners.

Het weekend is van 13 t/m 15 september(excl overnachting en ontbijt). Het zal vrijdagavond beginnen met diner en zondag eindigen met diner. Verder zullen aanvangstijden en locatie (Emlichheim (D)of Coevorden) nog volgen begin september. 

Kosten: 50 euro p. stel.

Wees er snel bij! Want vol = vol!

Opgave kan via etta@defontein.net