Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst?
Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag?
Heb je net een relatie –of scheiding– achter de rug en start je met een nieuwe relatie?
Is je partner niet-christelijk en jij wel?
Of komt je partner uit een andere cultuur?

In alle bovenstaande gevallen is deze cursus You & Me echt iets voor jou! Het maakt niet uit wat je achtergrond is. De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

Deze cursus bestaat uit een weekend waar de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën. De cursusleiders leiden dit in en tijdens het weekend komen verschillende thema’s aan bod:

communicatie, toewijding, conflicten oplossen, liefde levendig houden, gedeelde doelen en waarden

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor een indruk van deze cursus klik hier

Enkele reacties van voorgaande cursisten:

  • Als je je relatie echt serieus neemt, hoe pril ook, dan is dit zeker een aanrader!”
  • “Deze cursus daagt je uit na te denken over onderwerpen, waardoor je elkaar nog beter leert kennen en begrijpen. De setting is erg huiselijk en romantisch en je start de avond met een heerlijk etentje. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik zou dit dan ook ieder stel aanraden die bewust wil investeren in hun relatie!”

Het weekend zal zijn van 17-19 september. We starten op vrijdagavond om 19.30 uur met een diner voor twee. De andere 2 dagen starten we om 13 uur met lunch en sluiten af met diner voor twee tot max 20.30 uur. Slapen doet een ieder gewoon thuis.

Kosten: 50 euro per stel

Wil je graag aanmelden of heb je nog vragen, klik dan hier

Zodra je je aangemeld hebt, houden we je op de hoogte en volgt later de locatie van het weekend (dit hangt af van wat mogelijk is ivm de coronamaatregelen).

De Pre Marriage Course is onderdeel van Alpha Nederland.

 

 

 

 

 

 

Marco & Margreet Wind  cursusleiders  Henk & Etta Veenvliet

 

Ga naar de bovenkant