Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zondagavond  25 april, vanaf 19:30 uur tot uiterlijk 20:30 uur is er weer de mogelijkheid voor een “walk through” door de aanbiddingshaag voor genezing. De aanbiddingshaag wordt gevormd door het gebedsteam. Het team zal in aanbidding zijn terwijl jij er doorheen loopt. Deze opzet is vorig jaar in een beeld/droom van God ervaren, als mogelijkheid om in deze tijd van corona uit te voeren.

Heb jij genezing nodig? Kom in Gods aanwezigheid, Hij wil jou zegenen en herstellen! Wij nodigen jou uit om door de aanbiddingshaag te lopen en je op Jezus te richten. Bij Hem zijn. Er zullen aanbiddingliederen te horen en te zien zijn. Dat is om je te helpen om in Zijn aanwezigheid te komen en van Hem te ontvangen.

Je wordt in de haag niet benaderd door iemand en er wordt niet persoonlijk met je gebeden.

Mensen die ziek zijn door corona of in quarantaine zijn, kunnen helaas niet komen! Maar ben jij in die situatie en je zou eigenlijk hiervoor willen komen, dan kan je ook iemand anders vragen. Iemand die niet tot jouw huishouden behoort en de loop voor jou kan doen. Ook op die manier strek jij je uit naar Jezus.

Dit geldt natuurlijk ook voor andere zieken waarbij het om een of andere reden niet mogelijk is om te komen.

Wij richten alles zo in dat wij als kerk voldoen aan de RIVM richtlijnen.

Het gebedsteam voor genezing.

Ga naar de bovenkant