Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Na een geslaagde eerste editie nu de tweede editie van Be the difference.
Het thema deze keer is Born to be alive!

 

Een interactief platform waar jeugd en jongvolwassenen de kans krijgen hun creativiteit te uiten en te ontwikkelen in de vorm van jongerendiensten.

 

De naam ‘Be the Difference’ zegt het eigenlijk al. We willen het verschil maken met de wereld, waar egoïsme en perfectie zo’n hoge tol eisen van mensen dat ze vaak op jonge leeftijd al een negatief beeld van zichzelf krijgen. Terwijl dit beeld van de wereld absoluut niet de waarheid is. Wij willen en geloven dat we dit kunnen doorbreken!

 

We willen een plek creëren waar mensen zich kunnen uiten, tot bloei komen, zich geliefd voelen, en gewaardeerd worden. Ongeacht wie ze zijn, waar ze vandaan komen of hoe goed ze Jezus al kennen. Wij willen laten zien, dat we door ons geloof in Jezus Christus het verschil kunnen maken, een positieve impact kunnen hebben op onze omgeving en dit beeld van de wereld kunnen veranderen.

 

Je bent van harte welkom!

 

Kom je uit de regio zuidoost Drenthe/noord Overijssel en heb je interesse om ook jouw talenten in te zetten bij ‘Be the difference’, of wil je gewoon wat meer informatie?

 

Neem gerust contact met ons op. Email: jeugddiensten@hotmail.com