Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben jij ziek of heb je een aandoening? Is jouw hart emotioneel bezeerd door onrecht of schuld?
Kom voor jezelf of neem iemand mee naar deze speciale dienst.

Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft in God. Wij geloven God.

Wij weten dat God luistert en jou wil helpen. Waarom zou jij geen hulp zoeken bij God? Als jij komt, zullen we met jou naar God toegaan.

I.v.m. zorgvuldigheid met het coronavirus is de dienst van 29 november  opgesplitst in tweeën:

10:00 uur:  Luisteren naar de boodschap over genezing en uitleg hoe het avonddeel in zijn werk gaat. Livestream is te zien op YouTube “De Fontein Coevorden”

20:00 uur:  Tijd voor geloof en genezing! Op locatie!  Monierweg 12 te Coevorden, in het EMCO gebouw. (Uitleg over invulling van deze avond wordt in de ochtenddienst gegeven. Tip: kijken dus)

“Hij was diep geroerd toen Hij zag hoe de mensen afgemat waren en zich geen raad wisten” Matt 9:36.

 

Lees hieronder verhalen van mensen die Gods genezende kracht hebben ervaren:

“Ik voelde hoe er rust en vrede in mijn hoofd en lichaam kwam. De negatieve gedachten over mijzelf en gedachten dat God niet meer van mij hield waren verdwenen. Het was een rust die ik al jaren niet meer had ervaren. De volgende ochtend stond ik op en maakte ik mij klaar voor de dag. Nadat ik daarmee klaar was, keek ik vluchtig in de spiegel of het er acceptabel uit zag. Toen ik in de spiegel keek barste ik in tranen uit. Sinds mijn 7de levensjaar was het zien van mijn spiegelbeeld het moment dat mijn hoofd leek te exploderen door gedachten van minderwaardigheid, walging en zelfhaat. Maar deze keer was het anders. In plaats van deze gedachten, vulde God mijn gedachten met Zijn woorden; Je bent mooi, Ik heb je prachtig gemaakt, je bent Mijn geliefde Kind, Ik houd van je. Ik opende mijn hart voor deze woorden en nam deze woorden als waarheid aan.” – Susannah (27)

“Ik werd ernstig ziek door de ziekte van Crohn (zware darmziekte)… ik zou sterven en had hooguit nog zes weken te leven volgens mijn internist.Uit een bijna-doodsslaap werd ik wakker en had ik een ontmoeting met God. Zes weken later was ik 10 kilo aangekomen. Zijn opstandingskracht heeft mij hersteld!” – Marinus (71).

 “Ik had de laatste 10 jaar erg veel last van mijn tenen. Ze deden vaak zoveel pijn dat ik bijna geen schoenen meer kon dragen. ’s Nachts kon ik soms niet slapen van de pijn. Ik kon geen laken erop verdragen, ook de druk van een matras deed pijn. Op zulke momenten moest ik echt met mijn voeten buiten het bed, dan was de pijn te houden. Ik ben voor mijn tenen bij de huisarts geweest en bij de fysiotherapeut. Ze konden me niet echt helpen. Op een zondagochtend is er voor mijn tenen gebeden en zijn handen op mij gelegd. Op het moment er gebeden werd verdween onmiddellijk de pijn. Ik kon mijn tenen bewegen zonder pijn. De pijn is vanaf toen ook echt verdwenen. God heeft mijn tenen op dat moment genezen!” -Jenny (53)
Ga naar de bovenkant