Laden Evenementen

Ben jij ziek of heb je een aandoening? Is jouw hart emotioneel bezeerd door onrecht of schuld?
Kom naar deze speciale avond.

Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft in God. Wij geloven God.

Laat daarom voor je bidden. Wij luisteren naar jou en brengen jouw nood in gebed bij God.
Wij weten dat God luistert en jou wil helpen.

Naast deze gebedsavond bieden we ook de mogelijkheid aan van gebed voor genezing aan huis. Dit is bedoeld voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar de gebedsavond te komen. Als dit u betreft, stuur dan een mail naar etta@defontein.net en geef uw naam, adres en telefoonnummer door. Er zal dan contact met u worden opgenomen. Deze mogelijkheid voor gebed geldt alleen voor mensen uit Coevorden en omstreken (in een straal van 25 km rond Coevorden).

“Hij was diep geroerd toen Hij zag hoe de mensen afgemat waren en zich geen raad wisten” Matt 9:36.

Lees hieronder verhalen van mensen die Gods genezende kracht hebben ervaren:

“Ik werd ernstig ziek door de ziekte van Crohn (zware darmziekte)… ik zou sterven en had hooguit nog zes weken te leven volgens mijn internist.Uit een bijna-doodsslaap werd ik wakker en had ik een ontmoeting met God. Zes weken later was ik 10 kilo aangekomen. Zijn opstandingskracht heeft mij hersteld!” – Marinus (71).

 “Ik had de laatste 10 jaar erg veel last van mijn tenen. Ze deden vaak zoveel pijn dat ik bijna geen schoenen meer kon dragen. ’s Nachts kon ik soms niet slapen van de pijn. Ik kon geen laken erop verdragen, ook de druk van een matras deed pijn. Op zulke momenten moest ik echt met mijn voeten buiten het bed, dan was de pijn te houden. Ik ben voor mijn tenen bij de huisarts geweest en bij de fysiotherapeut. Ze konden me niet echt helpen. 
Op een zondagochtend is er voor mijn tenen gebeden en zijn handen op mij gelegd. Op het moment er gebeden werd verdween onmiddellijk de pijn. Ik kon mijn tenen bewegen zonder pijn. De pijn is vanaf toen ook echt verdwenen. God heeft mijn tenen op dat moment genezen!” -Jenny (53)
 
“Ik leed 4 jaar aan een postnatale depressie, en moest zware medicatie slikken om mezelf vlak te houden. Ik ging naar psychologen. Het was een pittige tijd. Ik kon geen enkele keer mijn tabletten laten staan of ik was helemaal de weg kwijt. Ik was er aan verslaafd. I
Ik heb het uitgesnikt en gezegd ‘God help me toch, zo wil ik het niet langer meer. Ik wil weer voelen, huilen, lachen, vreugde hebben, een moeder en vrouw zijn… ik wil niet langer verslaafd zijn aan medicijnen en vlak zijn. Haal die rot depressie bij me weg.’. Ik heb me compleet overgegeven aan God, omdat Hij de enige was die kon ingrijpen.. 
Ik voelde Zijn rust en warmte over mij komen; een echte aanraking kreeg ik, over mijn hoofd en schouders. Ik kreeg een warme tinteling door heel mijn lichaam en kreeg blijdschap en vreugde. Angst verdween. Ik voelde een verandering en de depressie was weg! Hoe bizar, na zoveel jaar in één keer weg..Het was genoeg geweest. En helemaal bijzonder was dat ik binnen 3 dagen van de medicijnen af was. Waar ik medisch gezien een jaar over zou hebben moeten doen om af te kicken…Mijn God is mijn Redder en grote Geneesheer.” (Chantal, 39)