Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hebben jullie al lang of nog maar kort een relatie? Hebben jullie al trouwplannen of nog helemaal niet? Willen jullie graag bouwen aan een sterke relatie dat een leven lang mee kan gaan?

Dan is dit ‘You & Me’ weekend echt iets voor jullie! De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!
Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Het weekend start op vrijdagavond 8 september om 19.30 uur met diner-for-two. De locatie is omgetoverd in romantische sferen met allemaal tafeltjes voor 2 om dit weekend tot een topweekend te maken voor jullie. De setting is vooral jij en jouw partner (dus geen groepsgesprekken!).
De zaterdag en zondag starten we met lunch om 13.00 uur. Deze beide dagen zijn jullie de ochtend vrij. Ook zal er op de zaterdag en zondag na het koffie/thee moment en voor het diner nog vrije tijd zijn om even te ontspannen. Deze beide dagen zijn rond 20.30 uur afgelopen. We zullen 5 thema’s behandelen als communicatie, conflicten, toewijding, verbinding en avontuur.

Kosten per stel zijn 70 euro, incl werkboekjes, 3x diner, 2x lunch en heerlijke koffie/thee momenten met lekkers.

Slapen doen jullie thuis, bij vrienden of een bed & breakfast (eigen kosten). Ook bieden we de mogelijkheid om een gastgezin voor jullie te zoeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Locatie zal Emlichheim (Duitsland) of Coevorden zijn. De exacte locatie volgt.

Geef je snel op en stuur een mailtje naar etta@defontein.net of stuur Etta een appje

De cursus is een onderdeel van Alpha Nederland, bekend van de Alpha cursussen

Marco & Margreet Wind
Henk & Etta Veenvliet
Harry & Marjolijn Muskee

Ga naar de bovenkant