Project Description

“Wij zien een kerk die vol passie is voor Koning Jezus.  Haar aanbidding raakt de hemel en verandert de aarde. Haar liederen eren Christus en inspireren mensen in heel het land.”

Dit doen we samen met elkaar. Jezus zei “De tijd is nu, dat de ware aanbidders de Vader(God) zullen aanbidden in Geest en in waarheid, want de Vader zoekt wie Hem zo aanbidden” Dit is zo belangrijk, wij willen een kerk zijn die hierin leeft en dat de aanwezigheid van God tastbaar is in ons midden door onze oprechte aanbidding.

Dit doen we op dinsdagavond bij onze gebedsavonden waar we voor een uur aanbidden en bidden, uiteraard ook op de zondagochtend, maar bijvoorbeeld ook op de kringavonden. We zijn gemaakt om te functioneren op de aanwezigheid van God, zonder Hem kunnen we niks doen. Met Hem, is alles mogelijk!

We komen af en toe op de zaterdagochtend samen met ons aanbiddingsteam, om met elkaar te connecten maar ook( je raadt het al) om samen God groot te maken! Houd je van Jezus, van zingen of muziek maken? En heb je ook interesse of zou je het gaaf vinden mee te doen op de zondagochtend? Neem dan contact op met Margreet Knegt, samen met haar man Johnny leiden zij het aanbiddingsteam van de Fontein!

Tel: 06-26162633