Project Description

Splash! jeugdwerk(12-16 jr)

Splash! Als het water van een fontein dat neerstort, zo verlangen wij ernaar om op onze tieneravonden de tieners te vertellen over Jezus. Jezus zegt zelf in Johannes 7:38 “Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in Mij gelooft”

De tieners zijn de toekomst van de kerk, ze zijn waardevol en hebben zoveel te brengen! We willen een plek creëren waar ze zichzelf kunnen zijn, en in een vertrouwde omgeving samen met andere jongeren leren over wie Jezus is, hoe betrokken God wil zijn in hun levens.

Om de week komen we samen op de vrijdagavond, de frisdrank staat klaar en de avond kan beginnen! We verwelkomen iedereen en gaan daarna een tijd van zingen tegemoet, we verlangen ernaar om een kerk te zijn die leeft in de aanwezigheid van God en dat willen we graag overdragen, ook aan de tieners, hoe belangrijk Gods aanwezigheid is in ons leven.

Hierna doen we een grappig spel, om nog meer los te komen, even lekker te lachen en de energie kwijt te kunnen. Vervolgens willen we ook de diepgang in, we delen over een thema relevant voor de tieners, en gaan daarna uit in kleine groepjes om dit thema te bespreken.

Af en toe ziet de avond er heel anders uit, we doen dan bijvoorbeeld een filmavond, een kerstspecial, of gewoon iets anders! 🙂 Maar één ding is zeker, Jezus staat centraal, samen God zoeken en plezier hebben met elkaar!

De tieners zijn welkom vanaf 19:15, waarna de avond om 19:30 begint! De avond is ongeveer om 21:30 weer afgelopen en kunnen door hun ouders weer worden opgehaald.

Wil je ook graag naar onze splashavonden komen? Neem dan contact met ons op via: jeugdwerk@defontein.net