Project Description

Leuk nieuws!! In het voorjaar van 2024 (15-17 maart) zullen we een ‘Beter Samen’ weekend organiseren. Dit zal plaatsvinden in op een prachtige locatie in Witteveen (Drenthe). Jullie hebben jullie eigen kamer met eigen badkamer

Het zal een heel gezellig, ontspannen, leerzaam en vooral een verwenweekend worden. Tijd om in je relatie te investeren. De setting is vooral jij en jouw partner (dus geen groepsgesprekken!)
We zullen 7 thema’s behandelen zoals communicatie, conflicten, familie, toewijding en seks. Er zal ook tijd zijn om te ontspannen en te verwerken.

De vroegboekkorting is €349 per stel, all-in. Deze aanbieding geldt tot 15 januari 2024. Na 15 januari worden de kosten €395 per stel. Dus, wees er snel bij want vol = vol. Betaling in termijnen is mogelijk.

De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Als echtpaar ben je samen onderweg. Het maakt niet uit waar je bent, lang getrouwd of kort, samenwoont, een goede relatie hebt of moeilijkheden ervaart. Iedereen is welkom en na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

Wil je graag aanmelden, mail naar etta@defontein.net

De Marriage Course is onderdeel van Alpha Nederland.

Tip: Als je aanvullende verzekerd bent bij ProLife dan worden de kosten voor de Marriage Course tot wel 115 euro per persoon per kalenderjaar vergoed.