Project Description

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Als echtpaar ben je samen onderweg. Het maakt niet uit waar je bent, lang getrouwd of kort, een goede relatie hebt of moeilijkheden ervaart. Iedereen is welkom en na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

We organiseren dit jaar 7 avonden ‘Maak tijd voor elkaar’

Vanwege de corona zullen de eerste avonden online plaatsvinden. Maar zodra het mogelijk is, zullen we de avonden houden op een (nog nader te bepalen) gezellig, romantisch ingerichte locatie voor een avondje uit met z’n tweeën. Tijdens de zeven avonden krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. De avonden op locatie beginnen met een heerlijk “diner voor twee.” Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers ga je, afgewisseld met inleidingen van cursusleiders, met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

Prijs: 70 euro per stel (incl. cursusmateriaal, maaltijden, koffie/thee en lekkers).

De data zijn op de volgende dinsdagavonden vanaf 19.30 uur:

9 februari, 23 februari, 9 maart, 23 maart, 13 april, 27 april en 11 mei  2021

Wil je graag aanmelden, klik dan hier

Zodra je je aangemeld hebt, houden we je op de hoogte over het online gebeuren en/of locatie van de avondjes uit.

De Marriage Course is onderdeel van Alpha Nederland.

Tip: Als je aanvullende verzekerd bent bij ProLife dan worden de kosten voor de Marriage Course tot wel 115 euro per persoon per kalenderjaar vergoed vanaf 2020!!!